• Contact
  • Vleescatalogus
  • Producten
  • News
  • Info
  • Home

  Producten

Belgisch Witblauw

Welsh Lamb

Vleesbereidingen

Barbecue

Eindejaar

Carpaccio

IQF

Broodbeleg

Vleescatalogus

  Resto

  Retail

  Snacking

 Vitello Tonato


Dit product is op de horeca expo bekroond met de baanbrekersprijs.

Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken.

Wie het bedacht heeft om kalfsvlees met tonijn te combineren,

is ons een raadsel. Maar, het is een sublieme "primo piatto" !

 

Dit product is in 2014 met een finaleplaats bekroond op "Tavola d'Or".

 

 Rundscarpaccio - Kerngemarineerd


Carpaccio is in werkelijkheid uitgevonden in 1950 door Giuseppe Ciprianini, vader van de huidige eigenaar van Harry’s Bar in Venetië. Hij vond daarvoor inspiratie in een schilderij van de bekende schilder Vittore Carpaccio omdat de gebruikte kleuren in zijn werken gelijkenissen vertonen met het kleur van flinterdun gesneden rundsvlees.

 

Om tot Carpaccio te komen heeft Beauval een unieke techniek ontwikkeld die de marinade in de kern van het vlees brengt waardoor het perfect smaakt. Beauval selecteert voor haar Carpaccio uitsluitend vlees van vrouwelijke runderen van het Belgisch Wit-Blauw ras omdat ze borg staan voor de beste smaak. Na een rijping van 3 dagen worden de beste en magerste stukken vlees met de hand geselecteerd, kerngemarineerd en flinterdun op een folie versneden om de smaak als het ware te blokkeren

.

Dit product is op de horeca expo bekroond met de baanbrekersprijs.

 

  Carpaccio van hert- Wanneer hert carpaccio wordt! - 100% Belgische Ardennen


Om tot carpaccio te komen, heeft Beauval de mooiste stukken geselecteerd uit het edelhert (Lat.:Cervus Elaphus Elaphus). Geschoten in de mooiste jachten van de Belgische Ardennen, is dit product een echte culinaire aanrader.

 

Enkel beschikbaar bij uw grossier van 1 oktober t.e.m. 31 december. Bestel tijdig!

 


 

Carpaccio & Mozarella


Ingrediënten:

Stokbrood
Pesto Groen
Mozzarellaplakjes GALBANI
Gedroogde tomaten
Carpaccio van rund BEAUVAL
Gemengde salade
Balsamico vinaigrette


Bereiding
:
Strijk één kant van het brood in met groene pesto en voeg de mozzarellaplakjes GALBANI eraan toe. Schik daarop de gemengde salade
en de gedroogde tomaten met daarop de carpaccio van rund BEAUVAL en werk af met de balsamico vinaigrette.
TIP : Men kan ook rode pesto en aubergines op olie gebruiken..

  Rundscarpaccio met ganzelever, rocketsla & groentenvinaigrette


Aantal personen : 4
Bereidingstijd : +/- 30 minuten
Ingrediënten : 4 Beauval cirkels met Carpaccio (4*80gr), verse foie gras,
fijne brunoise van kastanjes, fijne brunoise van tomaten, fijne brunoise van peterseliewortels, gesneden bieslook, 1 krop ruccola salade, 1 soeplepel sushi su, 1 koffielepel balsamico azijn, 2 soeplepels olijfolie


Bereiding
:
Leg de cirkel met Carpaccio omgekeerd op een bord en verwijder de folie.
Maak de vinaigrette van groenten klaar door de brunoises met de bieslook te mengen, voeg sushi su, balsamico azijn en olijfolie er aan toe en meng verder. Leg de groentjes rond de buitenkant van de cirkel en in het midden de ruccola en de ganzelever fijngerold. Besprenkel het met balsamico azijn.

 

 

met dank aaan Culinaire Saisonnier


 

b

 

 


  • © BEAUVAL
  • info@beauval.be
  • +32(0) 68 27 47 11
  • Zoning Ouest 10 - B-7860 Lessines
  • SA Beauval NV