Dit product is op de horeca expo bekroond met de baanbrekersprijs. Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken. Wie het bedacht heeft om kalfsvlees met tonijn te combineren, is ons een raadsel. Maar, het is een sublieme "primo piatto" !
Dit product is in 2014 met een finaleplaats bekroond op "Tavola d'Or". |
![]() |
|
Carpaccio is in werkelijkheid uitgevonden in 1950 door Giuseppe Ciprianini, vader van de huidige eigenaar van Harry’s Bar in Venetië. Hij vond daarvoor inspiratie in een schilderij van de bekende schilder Vittore Carpaccio omdat de gebruikte kleuren in zijn werken gelijkenissen vertonen met het kleur van flinterdun gesneden rundsvlees.
Om tot Carpaccio te komen heeft Beauval een unieke techniek ontwikkeld die de marinade in de kern van het vlees brengt waardoor het perfect smaakt. Beauval selecteert voor haar Carpaccio uitsluitend vlees van vrouwelijke runderen van het Belgisch Wit-Blauw ras omdat ze borg staan voor de beste smaak. Na een rijping van 3 dagen worden de beste en magerste stukken vlees met de hand geselecteerd, kerngemarineerd en flinterdun op een folie versneden om de smaak als het ware te blokkeren . Dit product is op de horeca expo bekroond met de baanbrekersprijs. |
![]() |
|
Om tot carpaccio te komen, heeft Beauval de mooiste stukken geselecteerd uit het edelhert (Lat.:Cervus Elaphus Elaphus). Geschoten in de mooiste jachten van de Belgische Ardennen, is dit product een echte culinaire aanrader.
Enkel beschikbaar bij uw grossier van 1 oktober t.e.m. 31 december. Bestel tijdig!
|
![]() |
|
Ingrediënten: Stokbrood
|
![]() |
|
Aantal personen : 4
met dank aaan Culinaire Saisonnier |
![]() |
|
b