Waarom wachten op beter weer?
Enkel amateurs wachten op beter weer!
Veel restaurateurs verkiezen het vlees van Beauval. Er is niets beter, malser en handiger dan onze steaks. Ze zullen u doen watertanden, niet alleen in de pan maar ook op de grill, zowel winter als zomer.
Superieure smaak - rund/kalfsvlees enkel van vrouwelijke dieren van het Belgische Witblauwe ras, varkensvlees afkomstig van het Belgische Piëtrain of Landras, lamsvlees van Welsh Lamb Met de hand geselecteerd en kerngemarineerd om de malsheid te garanderen. Portie met vast gewicht om exact de kostprijs te kunnen bepalen. Individueel vacuüm verpakt (skin) om de smaak te blokkeren en verlies uit te schakelen. |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
||
Steak Grill Grill Steak met geroosterde maïskolven
|
Varkensoesters Varkensoesters op Turkse wijze en tagliatelle
|
Mixed Grill Teppanyaki mixed grill (ook voor gourmet of steengrill) |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Tournedos Tournedos met parmesaan gegrilde groenten |
Carpaccio
|
Lamsnootjes Lamsnootjes met geitekaas en gegrilde paprika |
Aantal personen: 4
- 4 Beauval Grill Steaks (+/-800gr) - 4 maïskolven, - 2 soeplepels geraspte parmesaan kaas, - 1 soeplepel fijngehakte peterselie
Laat de maïskolven met het loof eraan een uur ondergedompeld in water liggen en droog ze daarna met keukenpapier af. Vermeng in een kommetje de boter met de knoflook, parmesaan kaas en peterselie. Trek het blad van de maïskolven voorzichtig terug, verwijder de draden en bestrijk de kolven met het boter- en kaasmengsel, waarna u het blad terugvouwt. Wikkel elke maïskolf in een dubbelgevouwen stuk folie. Rooster ze 25 minuten, waarbij U ze 1 maal keert. Nadat U een tiental minuten de kolven hebt geroosterd, plaats de Grill Steaks op de grill gedurende 12 minuten tot ze geroosterd zijn en draai ze regelmatig om. |
![]() |
|
Aantal personen: 4
- 10 Beauval varkensoesters, - kruidentuiltje, - 400 gr boter, - 400 gr tagliatelle, - 100 gr geraspte emmental, - 4 Turkse vijgen, - 2 dl rode porto.
Kruid de varkensoesters met het kruidentuiltje. Bak ze vervolgens in boter gaar in een pan. Kook de pasta gaar in een grote hoeveelheid water. Bak de boschampignons met look en kruid ze met peper. Meng ze onder de pasta en voeg emmental toe. Verdeel de pasta over de borden en snijd de vijgen in schijfjes. Verdeel het vlees en de vijgen over de pasta. Serveer met pasta en ingekookte porto. |
![]() |
|
Teppan betekent in het Japans plaat en yakki grillen.
Aantal personen: 4
4 Beauval Mixed Grill assortiment (12*50gr), 100g zalmfilet 8 verse gambas, 8 shii-takepaddestoelen, gehalveerd 100 ml teriyaki marinade (flesje 250 ml),
Vlees en zalmfilet in blokjes snijden. Vlees, zalm, gamba’s en shii-take in schaal leggen en teriyakimarinade erover schenken. Minstens 15 min. marineren en regelmatig omscheppen. Mayonaise pittig op smaak brengen met wasabi. Teppanyakiplaat (ofwel gourmet of steengrill) verwarmen op hoogste stand. Vlees en shii-takes om en om aan satéstokjes rijgen. Spiesen, zalm en gamba’s op grillplaat gaar roosteren, regelmatig keren. Laatste minuut look en ajuin op plaat leggen en meebakken. Serveren met wasabimayonaise. |
![]() |
|
Aantal personen: 4
4 Beauval Tournedos of 16 Mini Tournedos (+/-800gr),
Meng de look, basilicum en zwarte peper. Neem 4 koffielepels van dit mengsel en wrijf de Tournedos in. Voeg 1 koffielepel van de resterende kruiden aan de kaas, olie en wijnazijn en meng het verder. Plaats de Tournedos op de grill gedurende 14 minuten en draai ze regelmatig om. Grill de rode paprika’s, ajuin en maïs gedurende 12 minuten tot ze gaar zijn. Wrijf de groenten gedurende de laatste 2 minuten in met het kaasmengsel. Voeg peper en zout aan de Tournedos toe en serveer met de parmesaan groenten. |
![]() |
|
Aantal personen: 2
- 4 lamsnootjes van 50gr,
Grill het lamsvlees op de barbecue/grill gedurende 8 à 10 minuten. Borstel de paprikas in met de olijfolie en plaats ze naast de nootjes tot ze gaar zijn.
Probeer eens de Griekse lamsmedaillons op de barbecue. |
![]() |
|
b