De kwaliteiten van de ingrediënten alsook de afwerking liggen aan de basis van het succes van dit bedrijf. Dit uit zich in de talrijke kwaliteitslogo's en kwaliteitscertificaten |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Gespecialiseerd in verpakkingsmethodes zoals vacuüm (ISP) en (MAP of mirabella). |
Carpaccio, gehakten, sandwich meats, vleesgerechten, IQF, gebraden, ... |
De heuvelachtige regio rond Beauval staat gekend voor haar vruchtbare grond en veeteelt van het Belgisch Witblauw. Deze ingrediënten liggen dan ook aan de basis van het succes van dit bedrijf. Beauval werkt in nauwe samenwerking met een selectiecentrum en 27 geïntegreerde boerderijen. Deze boerderijen zijn erkend voor de afwerking van hun eigen dieren die zo van een maximaal welzijn kunnen genieten.
Door het feit dat er plaatselijk gewerkt wordt, kan Beauval u garanderen dat ze zich inzetten voor het respecteren van hun landbouw maar ook dat ze hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk beperken.
|
![]() |
|
Het rundsvlees is enkel afkomstig van vrouwelijk rundsvlees tussen 4 en 6 jaar oud die minstens 2 seizoenen vrij hebben rondgelopen op de weide. Hun voeding wordt bepaald door een strikt lastenboek en gecontroleerd door een derde. De kwaliteit van de voeding is van groot belang omdat zij de smaak overbrengt via het vet gelegen tussen de spieren. Dit is anders dan bij siteren. Overigens ondergaat het vlees twee rijpingen: eerst 3 dagen in het been en, na uitbenen, 14 dagen in een vacuümzak. Dit proces geeft aan het vlees haar unieke en authentieke smaak.
|
![]() |
|
Beauval heeft zich gespecialiseerd in rundsvlees, van de eenvoudige versnijding tot het verder verwerkt product. Het bedrijf wendt zicht tot een breed cliënteel gaande van de horeca tot de distributie. De klant kan kiezen uit een breed gamma van producten (PAT, geportionneerd en vleesbereidingen) verpakt volgens diverse methodes (skin, map, vacuüm of mirabella). |
![]() |
|