Deze spieren worden, na het uitbenen, volledig «blauw» gepeld en vacuüm verpakt in onze BRC gecertificeerde werkplaats om voor de professionele klant gereed te zijn voor het snijden zonder enig verlies, classifiering of bijkomend werk |
||
Filet puur Filet puur |
Filet Mignon Klein hoofd Dikke bil Kogel Platte bil |
Roastbeef Filet d'Anvers Bal van de schouder Groothoofd Naaldstuk Dikkebil
|
Platte bil Platte bil |
|||
Entrecôte Drierib Entrecôte Drierib |
Entrecôte Zesrib Entrecôte zesrib |
Dunne lende MB Dunne lende met been |
Dunne lende ZB Dunne lende zonder been
|
|||
Gepelde Royal Schouderblad Klein hoofd Groothoofd Muis |
Gepelde I Platte bil Bavette van de lap Valse filet Patershoed Bal van de schouder |
Gepelde II Dikke bil Spiering Elleboog Valse Filet Patershoed
|
Zenuwstuk Zenuwstuk |
|||
Soepvlees Borst Platte rib Schenkel |
Stoofvlees Stoofvlees |
Kraai Kraai |
Américain Américain |