Deze geportioneerde spieren zijn individueel verpakt onder vacuüm-skin (ISP) of in een schaaltje onder beschermende atmpsfeer (MAP of mirabella) om een langere bewaring te garanderen zonder aan versheid of originele smaak te verliezen.
Onze porties zijn ook beschikbaar voor professionele klanten onder vacuüm in porties van 10 of per gewenste hoeveelheid (VAC). |
|||
Filet puur Filet puur |
Chateaubriand Filet mignon |
Tournedos Filet d'Anvers
|
Rumsteak Platte bil Roastbeef
|
|||
Steak maître d'hotel Platte bil Roastbeef |
Roastbeef Mignon 1ste keus Platte bil
|
Pepersteak Platte bil Roastbeef |
Steak Royal Gepelde royal
|
|||
Gepelde steak I en II Gepelde I Gepelde II
|
Steak minute Platte bil Roastbeef |
Entrecôte zesrib Entrecôte zesrib
|
Dunne lende MB Dunne lende met been |
|||
Dunne lende ZB Dunne lende zonder been |
Entrecôte drierib Entrecôte drierib |
Stoofvlees Stoofvlees |
Soepvlees Borst Platte rib Schenkel |