• Contact
  • Vleescatalogus
  • Producten
  • News
  • Info
  • Home

  Producten

Belgisch Witblauw

Welsh Lamb

- Snijklaar

- Geportioneerd

- Vleesbereidingen

Lamsnootjes

 

Vleesbereidingen

Barbecue

Eindejaar

Carpaccio

IQF

Broodbeleg

Vleescatalogus

  Resto

  Retail

  Snacking

 Welsh Lamb - bereidingen


Brochettes

 

Epigrammen

 

Burgers

 

 

Merguez

 

   

Lamsnootjes (IQF)

Lamsnootjes met geitekaas en gegrilde paprika

 

<klik hier voor het recept van chef BEAUVAL>

Lamsnavarin

 

< zie vleesgerechten >

 

 

 

 

 Lamsnootjes met geitekaas en gegrilde paprika

 

Aantal personen: 2


Bereidingstijd: +/- 10 minuten


Ingrediënten :

- 4 lamsnootjes van 50gr,
- 50gr geitekaas,
- 1 koffielepel zwarte peper grof gemalen,
- 1 rode en 1 gele paprika, ontpit en in 4 gesneden,
- 1 soeplepel olijfolie


Bereidingswijze:

Grill het lamsvlees op de barbecue/grill gedurende 8 à 10 minuten. Borstel de paprikas in met de olijfolie en plaats ze naast de nootjes tot ze gaar zijn.
Neem het geitenkaasje en rol ze in met de zwarte peper. Snij de geitenkaas in 4 sneden en plaats het op het vlees tot het zacht smelt. Serveer met salade en olijven.


Tip:

Probeer eens de Griekse lamsmedaillons op de barbecue.

 

 

 

 

 

 

 

 


  • © BEAUVAL
  • info@beauval.be
  • +32(0) 68 27 47 11
  • Zoning Ouest 10 - B-7860 Lessines
  • SA Beauval NV